Tarieven

Afhankelijk van jouw specifieke vraag, maak ik graag een offerte op maat. Tijdens een eerste vrijblijvend en gratis gesprek (telefonisch of persoonlijk) bekijken we de situatie en welk traject nodig is om het gewenste eindresultaat te bereiken. Ik kan een correcte inschatting maken van de bijhorende kosten van het totale project wanneer ik zicht krijg op de noden van de medewerkers en/of de organisatie.

Je krijgt een persoonlijke en duidelijke offerte. Transparantie over het financiële aspect van mijn trajecten vind ik belangrijk. Aanpassingen tijdens het traject die extra kosten met zich meebrengen, worden op voorhand besproken. Geen verrassingen op de eindfactuur.

Voor individuele trajecten hanteer ik vooral uurprijzen. Bij groepstrajecten wordt de prijs mee bepaald door de groepsgrootte. Er wordt gewerkt met prijzen per dagdeel. Op de offerte worden de prijzen voor het volledige traject gedetailleerd weergegeven.

Ik begrijp dat investeren in externe coaching niet voor iedere organisatie financieel evident is. Ik probeer rekening te houden met ieders budget en mogelijkheden. Voor sociale en kleinere organisaties zijn aangepaste uurprijzen bespreekbaar.