Leidinggevenden coachen op maat

Leidinggevenden en managers van organisaties en bedrijven worden verwacht er te staan. Beslissingen nemen, medewerkers coachen, inhoudelijk beleidswerk en netwerking zijn maar een greep uit de vele opdrachten die op hen afkomen.

Hoe sta jij als leidinggevende in je werk? Wat is je leiderschapsstijl? Waar loop je tegenaan? Hoe wil je hiermee aan de slag? Ik ondersteun je in je zoektocht in deze bijzondere positie via individuele coaching of supervisietrajecten in groep. Na het traject sta je zelfzekerder in je job.

Individuele coaching leidinggevende

Individuele coaching laat je afstand nemen van je dagelijkse praktijk. In vertrouwen en veiligheid bespreken we werksituaties. We reflecteren er samen over en geven je handvatten om uitdagende werksituaties aan te pakken. We gaan dieper in op je eigen handelen en persoonlijk groeiproces. Je investeert niet alleen in jezelf als professional, maar ook als mens.

Groepscoaching leidinggevenden

Vind je het belangrijk dat leidinggevenden in jouw organisatie dezelfde taal spreken? Misschien is een groepstraject of supervisie dan een passend traject. In een kleine groep van maximaal zes personen focussen we op uitwisseling en leren door ervaring. Het is krachtig om van collega’s te horen hoe zij bepaalde situaties aanpakken. Als supervisor creëer ik een veilige en vertrouwde sfeer, die noodzakelijk is om een groepstraject aan te gaan. Samen reflecteren we methodisch over de ingebrachte casussen, waardoor je zowel als groep als persoonlijk nieuwe inzichten opdoet.