Mijn missie

Mijn waarom

Ik vertelde je al wat meer over mezelf, mijn ervaring en expertise. Mijn drijfveer om Impact op te starten en als organisatiecoach aan de slag te gaan wil ik graag met je delen.

Doorheen mijn 15-jarige loopbaan werkte ik als hulpverlener, stuurde ik een team medewerkers aan en maakte ik als stafmedewerker mee beleid. Doorheen al deze jaren zag ik in het hulpverleningslandschap veel veranderen. Veranderingen die soms zo snel gingen dat medewerkers het niet konden volgen. Dat ze het waarom van deze veranderingen niet begrepen, waardoor ze de verbinding kwijtraakte met directie en management.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s