Aanbod

Organisatiecoaching

In deze steeds veranderende tijden staan organisatie voor grote uitdagingen. Je richten op de buitenwereld en samenleving is belangrijk, maar als er in je organisatie geen draagvlak is kom je vaak vast te zitten als organisatie. Graag creëer ik samen met jullie een cultuur waarin medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven. Waarin ze zich volledig kunnen ontplooien en dit op een duurzame manier. Een organisatie is geen machine, maar een levend systeem waarin het relationele even belangrijk is als het product dat je aflevert. De lenigheid van een organisatie wordt belangrijker.

Na een organisatiecoachingstraject:

  • Is je organisatie wendbaarder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s